Grip op vastgoed, facilities en meerjarenonderhoud bij bedrijven

Vastgoed en facilitaire processen in het bedrijfsleven

Iedere sector stelt specifieke eisen aan vastgoedbeheer. Ook de uwe. De adviseurs van Aajogo zorgen ervoor dat ze zich verdiepen in de materie. Vertel ons wat u nodig heeft en wij zorgen voor een maatwerkoplossing. Van een koppeling met een boekingssysteem in het toerisme tot een inspectie voor een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op basis van de NEN 2767. Ons FMIS WISH ondersteunt bedrijven bij hun vastgoedbeheer en leidt de facilitaire processen in goede banen.

Kinderopvang locaties KION in FMIS WISH

Kinderopvang locaties KION in FMIS WISH

Kinderopvang organisatie KION heeft een duidelijk missie: ‘We willen het beste voor kinderen en bieden hen een veilige en uitdagende omgeving zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen en gelukkig zijn.’ Circa 1.200 medewerkers en 180 locaties maken deze missie mogelijk en nu ook FMIS WISH! Wat onderscheidt onze software van andere?

Vencomatic Group

Vencomatic Group

Vencomatic Group levert innovatieve systemen voor pluimveebedrijven over de hele wereld. Het hoofdkantoor is een duurzaam gebouw in de vorm van een groot ei van 36.000 vierkante meters vol met techniek. Manager Facility Roel Dirkx wil met een MJOP een stap maken naar planmatig onderhoud om de duurzaamheid en kwaliteit ook over 30 jaar te kunnen borgen.

Van Tilburg Bastianen

Van Tilburg Bastianen

Als onderdeel van een compleet vastgoedbeheer hebben onze inspecteurs het onderhoud op lange termijn in kaart gebracht en een eerste meerjarenonderhoudsplan opgesteld (MJOP) om vervolgens het plan jaarlijks te actualiseren en de panden driejaarlijks te herinspecteren.

Dormio Vakantie Resort Maastricht en vastgoedbeheer

Dormio Vakantie Resort Maastricht en vastgoedbeheer

Vakantieparken en -resorts worden het hele jaar door intensief gebruikt door steeds weer andere personen. Beheerders en eigenaren hebben er veel werk aan om de woningen, appartementen en andere gebouwen in tiptop conditie te houden. Verhuurder Dormio legt de lat hoog: haar vastgoed moet permanent in nieuwstaat blijven.

Bekijk ook de cases uit andere sectoren

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Aajogo . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Aajogo?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat