Onze downloads

Case gemeente Heusden en DMJOP scenario’s

Alle gebouwen van gemeente Heusden moeten uiterlijk 2030 energieneutraal zijn. Voor haar ambitie zet deze Brabantse gemeente WISH DMJOP in en maakt ze scenario's voor verduurzaming. In deze case vertelt bouwkundig medewerker Vincent van Bokhoven hoe hij koers houdt.

Case Viattence TOPdesk en WISH koppeling

Om de regie te houden op ICT processen koos Viattence enkele jaren geleden voor het EMS-pakket TOPdesk. Specifiek voor de Technische Service en Vastgoedbeheer werd daar recent nog het pakket WISH van Aajogo aan gekoppeld. ICT Coördinator Jeroen Burgmeijer over het belang van een betrouwbare koppeling tussen beide pakketten.

TOPdesk en WISH integratie

Infographic over hoe TOPdesk en WISH elkaar versterken. Integraal vastgoedbeheer, gewoon vanuit je TOPdesk service portal!

Case Zorgvastgoed Ipse de Bruggen

In deze case vertellen functioneel applicatiebeheerders Joyce en Cathy hoe zij FMIS WISH inzetten voor het zorgvastgoed van Ipse de Bruggen (400 locaties) en hoe klanten daarvan profiteren.

De kracht van het kwadraat

Download de brochure ‘De kracht van het kwadraat’. Voor elk proces een slimme software oplossing voor uitvoering en management.

Software Vastgoedrekenen van FMIS WISH

Softwaremodule Vastgoedrekenen van FMIS WISH, het fundament onder uw vastgoedstrategie. Voor waarde en rendementsberekeningen. Onbeperkte aantal scenarioanalyses met gemakkelijk zelf in te stellen parameters. Download de uitgebreide brochure.

Case Carante Groep verduurzamen

Monique Mocking, vastgoedadviseur van Carante Groep, vertelt op welke wijze zij verduurzamen en de CO2 Reductie Tool Zorg inzetten met WISH. Carante Groep is een samenwerkingsverband van tien zelfstandige zorgorganisaties met duizenden panden.

Meldingenbeheer vastgoed

Meldingen van reparaties, onderhoudsklachten en storingen aan uw vastgoed wilt u adequaat afhandelen. Lees hier alles over self service software, grip en inzicht voor melder, uitvoerende en manager of verhuurder.

Meerjarenonderhoudsplan

Opstellen, implementeren, begroten en uitvoeren. Download het stappenplan meerjarenonderhoud en ga stapsgewijs op weg naar heldere onderhoudsrapportages.

Verhuurbeheer

Werk efficiënter, bespaar kosten en houd uw huurders tevreden. Download de informatie en ontdek wat WISH Verhuurbeheer voor u kan doen.