Nieuws

Lees het laatste nieuws van Aajogo. Nieuwe opdrachtgevers en continue ontwikkelingen op het gebied van software, vastgoed en meerjarenonderhoud.

Efficiënt middelenbeheer met FMIS WISH Mobile en QR

Is uw beheer, controle en onderhoud van bedrijfsmiddelen efficiënt? Ook in kader van NEN 3140 en NEN 2654? Door gebruik te maken van WISH Mobile app met QR-optie kunt u tijd besparen. Want QR staat niet voor niets voor Quick Response, oftewel snelle reactie! Hoe snel?

Gemeente Heusden begroot kosten met WISH DMJOP Scenario’s

De gemeenteraad van Heusden vaart een duidelijke koers: in 2030 energieneutraal vastgoed! Voor inzicht in de kosten en planning zet ze FMIS WISH in voor de verduurzaming. Bouwkundig medewerker Vincent vertelt over het gebruik van scenario’s binnen het (D)MJOP.

Single Sign On SSO voor FMIS WISH

Als technische en facilitaire dienst ben je al druk genoeg. Met Azure Single Sign On is een wachtwoordloze inlog in WISH Mobile veilig geregeld. Wat is het en wat zijn de drie voordelen van SSO?

Locaties kinderopvang KION in WISH software

Nieuwe klant KION in de kinderopvang brengt 180 locaties en inventaris onder in software WISH. Voor efficiency in vastgoed, (aan)huur en …..voor 10.000 blije kids! Welkom, KION! Weten hoe?

Viattence over koppeling met TOPdesk

In onze nieuwste case vertelt ICT Coördinator Jeroen Burgmeijer van Viattence Zorg over het belang van een betrouwbare koppeling tussen TOPdesk en FMIS WISH.

Intuïtief planbord in WISH Projectadministratie

Met het digitale planbord in WISH Projectadministratie wordt plannen gemakkelijker en visueel aantrekkelijker. Het intuïtieve planvenster met handig pop-ups geeft online inzicht in welk werk wanneer gepland staat en uitgevoerd is.

DMJOP scenario’s verduurzaming vastgoed

‘DMJOP-Scenario’s’ is onze jongste extra oplossing in de module Meerjarenonderhoudsplan. Deze oplossing biedt u de ruimte meerdere scenario’s met elkaar te vergelijken en uw eigen route te bepalen in de verduurzaming. Lees hier het hoe en waarom.

Afas koppelt met WISH Verhuurbeheer

AFAS connect met een standaard koppeling met WISH Verhuurbeheer. Voorafgaand aan de facturering in AFAS Software vindt de financiële voorbereiding van inschrijfgelden, huurbedragen en de servicekosten plaats in WISH. WISH ondersteunt verhuurders bij woningaanbod, (ver)huurcontracten en vastgoedportefeuille.

Standaard koppeling met Exact software

Gebruikt u Exact software voor de verhuur van uw woningen? Goed nieuws: onze software module WISH Verhuurbeheer voor (ver)huurcontracten, legt zelf contact met dit financieel pakket. Dit doet ze met de standaard API van Exact Online.