VAn Tilburg Bastianen MJOP vastgoedbeheer

Van Tilburg-Bastianen en meerjarenonderhoud

In deze case over meerjarenonderhoud:
Als onderdeel van een compleet vastgoedbeheer hebben de inspecteurs van Aajogo het onderhoud op lange termijn in kaart gebracht bij Van Tilburg Bastianen. We hebben een eerste meerjarenonderhoudsplan opgesteld (MJOP) om vervolgens het plan jaarlijks te actualiseren en de panden driejaarlijks te herinspecteren.

Niet alleen auto’s in onderhoud

Sinds 2010 maakt Van Tilburg-Bastianen (TB) voor haar vastgoedbeheer gebruik van de diensten van Aajogo. Van Tilburg-Bastianen Groep is officieel dealer van A-merken zoals Volkswagen, Audi en DAF. Van Tilburg-Bastianen heeft 30 vestigingen in West-Brabant. Omgerekend: 20.000 m2 eigendomspanden, 15.000 m2 huurpanden en 75.000 m2 terrein. Onze software oplossing WISH steunt TB bij haar grip op de totale vastgoedportefeuille inclusief het meerjarenonderhoud.

van Tilburgen Bastianen 3

Herinspecteren en actualiseren

Als onderdeel van een compleet vastgoedbeheer hebben onze inspecteurs destijds het onderhoud op lange termijn in kaart gebracht en een eerste meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opgesteld. We actualiseren het plan jaarlijks en onderwerpen de panden driejaarlijks aan een herinspectie.

NEN 2767 biedt eenduidigheid in kwaliteit

Na diverse vastgoedontwikkelingen in de afgelopen jaren heeft TB ons de opdracht gegeven haar vastgoed te inspecteren volgens NEN 2767. De NEN 2767-norm heeft als doel het eenduidig in kaart brengen van de kwaliteit van bouw- en installatiedelen van een object. Voorafgaand aan de daadwerkelijke herinspectie werden heldere projectafspraken gemaakt en werd een basisplan opgesteld. In de zomermaanden zijn onze NEN 2767 gecertificeerde onderhoudsdeskundigen vol enthousiasme aan de slag gegaan. Na de MJOP conceptbesprekingen in september werd een geheel up-to-date plan naar nieuwe inzichten en uitgangspunten een feit voor TB.

Een handzaam MJOP leidt tot het treffen van de benodigde voorziening en het tijdig indienen van de begroting.

Inzicht in gebreken volgens AP-matrix

Een handzaam MJOP waarmee de begroting tijdig kon worden ingediend en de benodigde voorziening voor het grootonderhoud kon worden herleid. Het plan van TB kenmerkte zich door het inzicht in de gebreken volgens AP-matrix uit de NEN 2767 risicobepaling, inzicht in de gebouwcondities en de begroting voor de werkplaatsinventaris. De Aspecten/Prioriteiten-matrix is een extra optie dat naast de conditiemeting kan worden toegepast.

Ontdek ook de kracht van het kwadraat

Net als Van Tilburg-Bastianen een slimme oplossing voor vastgoedbeheer? Ontdek wat Aajogo en FMIS WISH voor uw organisatie kunnen betekenen.

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Aajogo . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Aajogo?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat