Nieuws

Lees het laatste nieuws van Aajogo. Nieuwe opdrachtgevers en continue ontwikkelingen op het gebied van software, vastgoed en meerjarenonderhoud.

Jubileumgesprek met projectmanager Fleur van den Bosch

20 jaar Aajogo en FMIS WISH. Maar ook 20 jaar samenwerking met onze projectmanager Fleur van den Bosch! In onze jubileumserie mag een interview met de jubilaresse natuurlijk niet ontbreken. In een openhartig gesprek gaan we op zoek naar DNA en muziek voor de playlist; ’20 jaar Aajogo, the best of’.

Meerjarenonderhoud ArtEZ in FMIS

Voor het meerjarenonderhoud van de huisvesting en installaties gebruikt Hogeschool Artez geen losse Excels meer, maar één softwaresysteem WISH. Goed onderhoud niet alleen cruciaal voor de instandhouding maar ook voor de inspiratie van haar kunstzinnige studenten.

Huurindex in 2023 op basis van loonstijging

Niet de inflatie, maar de loonontwikkeling bepaalt in 2023 de huurverhogingen. Om te voorkomen dat forse huurfacturen op de deurmatten van de huurders in de vrije sector vallen. In de huuradministratie moet u met twee datums rekening houden: 1 januari en 1 juli 2023. In WISH Verhuurbeheer past u de huurindex eenvoudig aan, wanneer dat nodig is. Met de prolongatie-workflow blijft u in control.

Jubileumgesprek met WISH Customer Supportmedewerker Erik

Wie de Helpdesk van Aajogo belt, krijgt met grote kans Erik van Eldik aan de lijn. Een belangrijke verbinder die weet hoe het onder de motorkap van WISH werkt. Maak in dit jubileuminterview kennis met deze verbinder, die een muziektip heeft voor 2023…

Intervisiebijeenkomst Applicatiebeheerders van FMIS WISH

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren wij een intervisiebijeenkomst speciaal voor applicatiebeheerders van FMIS WISH in de Zorg. De bijeenkomst is bedoeld om WISH-applicatiebeheerders bij elkaar te brengen, om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

video van MJOP naar DMJOP

We hebben een video gemaakt waarin we in een paar minuten laten zien hoe je van een MJOP een DMJOP (duurzaam meerjarenonderhoudsplan) maakt. Met online software WISH, zonder Excel!

Meer gemak financiële koppeling en verhuurbeheer

In de module ‘Verhuurbeheer’ zorgt de API-koppeling ervoor dat huurbedragen en andere huurgegevens automatisch worden uitgewisseld met de financiële administratie. Om de ‘koppel-radertjes’ efficiënt te laten verlopen, hebben we voor het gebruiksgemak een keuzetabel toegevoegd aan de database van WISH.

jubileumgesprek met vastgoedmanager Johan Schoonus

Johan begon twee jaar geleden als manager Vastgoed & Beheer bij zorgorganisatie Vughterstede, dat toen al enkele jaren werkte met FMIS WISH. Behalve een schat aan ervaring bracht Johan een hele duidelijke visie mee en is hij scherp op koppelingen. Die met AFAS is daarbij een absoluut kernpunt. Wat is zijn verwachting en welk jubileumliedje heeft zijn voorkeur?

Inspirerend jubileumevenement duurzaamheid

Duurzaamheid, Durven en Doen, was het jubileumthema van ons klantenevenement. Extra feestelijk, maar ook extra inspirerend! Diverse presentaties met vele voorbeelden over vastgoed verduurzaming, energiebesparing en vervuiling van de oceanen..