SaaS: uw data veilig in de Cloud

SaaS in optimale performance

FMIS WISH is een SaaS-oplossing (Software as a Service) en draait in de Cloud. Er is daarom geen installatie ter plekke nodig, maar u maakt gebruik van internet met een uitstekend beveiligde verbinding. Zo zijn uw data bij ons altijd veilig. Ons netwerk staat garant voor een optimale performance.

Veilig en altijd beschikbaar met SaaS

Uw gegevens moeten altijd beschikbaar zijn en mogen nooit verloren gaan. Daarom maken we dagelijks een back-up van uw data. We maken gebruik van twee datacenters, zodat onze Cloud en back-up in verschillende datacenters draaien. Als een server uitvalt, wordt bovendien automatisch overgeschakeld op een alternatieve server. Zo kunnen we u altijd een hoge beschikbaarheid van onze SaaS garanderen.

Snel en up-to-date

Onze SaaS is ontwikkeld op het allernieuwste platform en wordt continu geüpdatet. Daardoor heeft FMIS WISH de snelheid die u mag verwachten van een leverancier van een software-oplossing in de Cloud. Uw eigen internetverbinding en veiligheidsvoorziening binnen de eigen organisatie kunnen echter wel invloed hebben op de performance. Daarover adviseren wij u graag. 

Krachtig beveiligd databeheer 

Aajogo is continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening en infrastructuur. Het krachtig beveiligen van ons netwerk en van de data binnen FMIS WISH is een continu proces en heeft 24/7 onze aandacht. Uw gegevens zijn in de Cloud robuust beschermd. Een firewall weert ongewenste bezoekers en de gevaren van hackers of een DoS-aanval worden afgewend.

Tweestapsauthenticatie 

Met de two factor authentication (2FA) oftewel tweestapsauthenticatie in WISH kunt als eindgebruiker uw account extra beveiligen. Uw toegang tot WISH wordt reeds beveiligd door middel van een gebruikersnaam en een verplicht sterk wachtwoord. Waarbij de Applicatiebeheerder in WISH vastlegt om de hoeveel tijd u verplicht bent uw wachtwoord te wijzigen. U als WISH Power-user, kan het kwaadwillende moeilijker maken door gebruik te maken van de tweestapsauthenticatie. 

SaaS Servers ISO 9001 en ISO 27001-gecertificeerd

Betrouwbare, state-of-the art datacenters in Nederland gingen ons al voor en werken met exact dezelfde apparatuur. De servers waarop onze SaaS staat, zijn ISO 9001 en ISO 27001-gecertificeerd. Een groot voordeel is dat niet alleen de snelheid, maar ook de opslagcapaciteit voor documenten aanzienlijk is. ISO 27001 helpt u uw informatie te beschermen in de volgende opzichten:

  • Vertrouwelijkheid: garandeert dat informatie alleen toegankelijk is voor daartoe geautoriseerde personen
  • Integriteit: waarborgt de accuraatheid en volledigheid van informatie en informatieverwerkingsmethoden
  • Beschikbaarheid: garandeert dat geautoriseerde  gebruikers toegang hebben tot informatie en de daarmee verbonden middelen  wanneer dit nodig is

Uw data veilig in FMIS WISH

Vraag demo aan

Wish: Het toegankelijke online Facility Informatie Systeem

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Aajogo?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat